Welkom bij Moonon

Welkom bij Moonon

 

Mijn naam is Manon, owner en founder van Moonon en een bewuste levensgenieter. Een tikje zweverig, spiritueel of hoe anderen mij ook wel eens noemen: een kleine heks. Naast dat ik alle actuele maanstanden bijhoud, graag rondstruin met een stokje palo santo in mijn hand en heilig geloof in astrologie, omring ik me graag met alles waar ik blij van word. Positieve energie, liefde, rust en balans. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik mindful in het leven sta, regelmatig mijn yogamat uitrol en heerlijk weg kan zakken tijdens een fijne meditatie.

 

De magie van edelstenen en kristallen

Mijn hart maakt in het bijzonder een sprongetje bij edelstenen en kristallen. Het magische gevoel dat ze geven, de energie die ze dragen en de schoonheid die ze uitstralen werken betoverend. Wanneer je een steen vindt die bij je past, voel je dat direct. Dat gevoel wilde ik graag delen met anderen. Ik begon edelstenen en kristallen cadeau te doen aan mensen om mij heen. Edelstenen en kristallen die ik vond passen bij de persoon. De reacties die ik daarop kreeg waren zo warm, dat het gevoel om nog veel meer mensen blij te maken met deze cadeautjes uit de natuur steeds meer begon te kriebelen. Het idee voor Moonon was geboren.  


Leven vanuit jouw kracht

Moonon staat voor leven vanuit je eigen kracht. Voor ontdekken waar je gelukkig van wordt, op jouw tempo. Vertrouwen op jouw intuïtie en gevoel. Je eigen pad volgen en je niets wijs laten maken door beperkende gedachten of meningen van anderen. Gewoon doen waar jij je goed bij voelt, zodat je kunt stralen. Tijdens deze ontdekkingsreis kunnen edelstenen en kristallen je enorm veel kracht geven. De energie die ze meedragen kunnen een steuntje in de rug zijn en je helpen verbinden met jezelf.


Ga je mee op reis?

Het kan zijn dat jij al heel goed weet wat je wilt. Of misschien nog niet precies weet naar welk gevoel en welke edelsteen je op zoek bent. Neem je tijd en kijk gerust rond in de shop. Laat je inspireren door alle stenen met elk hun eigen werking en betekenis. Ik weet zeker dat er iets tussen zit wat bij jou past. Vertrouw op je gevoel en onthoud: als je hart een sprongetje maakt, dan weet je dat het goed zit. 
 
Liefs,
Manon
 
Heb je vragen over de werking van edelstenen en kristallen of wil je persoonlijk advies? Stuur dan vooral een bericht.